Lendvai Ildikó írása az Orbán és Erdogan entyenpentyemről!

Szegény rendőrségi illetékesnek muszáj volt nyilatkoznia. Nem ő tehet róla, (nem is az utcára küldött rendőrök), azt mondta, amit kellett neki. Elismerte, hogy a “diplomáciai eseménynek” volt hatása a közlekedésre, na de a lényeg mégiscsak, hogy több tiltakozó rendezvény és még Fradi meccs is volt!

Különben is, Erdogan csak Budapest 94 ezred százalékát használta közlekedésre (tényleg, például a Hűvösvölgybe, a Hajógyári szigetre, a Népligetbe vagy a köztemetőkbe a lábát se tette be, sőt a Duna vízén sem járt, nem akarván zavarni), hát akkor mit ugrálunk.

Na és -mint a nyilatkozat kifejti- összesen 15 kerületben egyáltalán nem is volt!

Világos: ha nem volnánk ilyen sajtkukacok, és mindenki nyugodtan megülne a saját kerületében, Budapest kétharmada élhetett volna nyugodtan, mint hal a vízben. Mint általában a kétharmadok szokták.

Azért remélem, Erdogan a maga szerény, visszahúzódó, szinte észrevétlen módján valahogy csak eljutott Orbánhoz. Kínos lenne, ha dolga végezetlenül kellett volna hazamennie.

Kapcsolódó cikkek

Hadházy Ákos: A földgömb

O.L.K.T.

Amikor a dúsgazdag csupán passzióból és még nagyobb profit reményében gyilkolja a szegényeket…

O.L.K.T.

Deutsch Tamás: A szalonnácik és a posztkommunisták ismét összejöttek!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!