LENDÜLETBEN A TELJES ÖSSZEFOGÁS …(Csak így is maradjon!)

0

Ha valaki még mindig nem képes felfogni, hogy az őszi önkormányzati választásokon csakis EGYETLEN KÖZÖS jelölt veheti fel, az amúgy is hátrányos helyzetben lévő ellenzék esélyét… akkor miért is támadják oly sokat Márki-Zay -Pétert? – az ellenzék részéről ??? (is) , ha nem másért mint h. orbán szolgálói ?

Az ATV esti műsorában, MZP nyíltan megmondta, h. vannak olyan ellenzéki “politikusok”, akik miatt bizony még nem egységes az összefogás mindenhol, és volt értelme a nyilvánosság elé tárni ezt, mert Mesterházy Attila válaszként megerősítette, h. ” NEM ÁLL ÚTJÁBAN ENNEK… az ÖSSZEFOGÁSNAK…” – (helyes… jó döntés volt., mert egyébként magára haragította volna az összefogást sürgetők hatalmas táborát.)

Tehát akik a műsorban elhangzottak miatt nekiestek MZP-nek, hogy micsoda dolog a nyilvánosság előtt felvetni ezt?
Most csalódhatnak.. , mert csakis a nyilvánosság ereje az, amely képes NYÍLTAN, nem a másik háta mögött áskálódva, őszintén beszélni Persze ez sokaknak nem tetsző, hiszen a háttér-alkukhoz szoktak, de az idő mást követel:
NYÍLTSÁGOT, ŐSZINTESÉGET, EGYÜTTMŰKÖDÉST, A SZEMÉLYES AMBÍCIÓK HÁTRA HAGYÁSÁVAL ÖSSZEFOGÁST… –
mert különben ez az ország véglet elvész! Végleg a fidesz maffia fogságában marad, felszámolva minden emberi méltóságot, demokráciát és esélyt arra, hogy valaha is egy valóban európai ország lehessükünk, és nem OV és mások gyarmata…

A TÉT ÓRIÁSI.. ideje lenne nem egymás ellen acsarkodni, hanem a háttérben csendben maradni, és támogatni MZP – t aki NEM POLITIKUS.. !!!
EGY ORSZÁGOS ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS VEZETŐJE PER PILLANAT, ÉS HOGY KI LESZ M,O. KÖVETKEZŐ MINISZTERELNÖKE, ARRÓL MA MÉG KÁR ÁLMODOZNI, … A SORS TESZI A DOLGÁT… nem a mi döntésünk lesz, abban biztos lehet mindenki, mert mi csak ebben közreműködök vagyunk… ha helyesen döntünk…

A pártérdekeket ideje félretenni, mert láthattuk, hogy az egyértelműen a fidesz malmára hajtja a vizet és bizony megvettek kilóra sok ellenzékit és a 2018-s választás bukásának az egyik oka volt… tehát már senkit sem az érdekel, h. ki a dk-s, ki mszp-s, stb.. hanem hogy KÖZÖSEN mire vagyunk képesek, feltéve ha meg akarunk szabadulni a jelenlegi elnyomástól, diktatúrától és kizsákmányolástól.

Én egy valóban európai polgár szeretnék lenni és úgy élni, ahogyan tőlünk nyugatra élnek emberek (és ehhez ne kelljen a hazámat elhagyni…), mindegy milyen a vallásuk, színük, nemzetiségük.. egyszerűen EMBEREK.. akik tisztelik a másságát a másiknak, mert egyedül azt számít h. KI MILYEN EMBER..???

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!