Lemondott – Friss hírek a Borkai-botrány ügyében!

0

Lemondott a Magyar Úszó Szövetség elnökségében viselt tisztségéről Dr. Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, akinek a neve az önkormányzati választás kampányában lett ismert ott is, ahol nem akarta.

Mint ismert, a választási kampányban Borkai Zsoltról egy blog különböző, szexuális tartalmú felvételeket hozott ki. A felvételeken Borkai és ismerősei, köztük Dr. Rákosfalvy Zoltán egy hajón nők társaságában vesznek részt egy szexpartin. A hvg.hu pedig korábban arról írt, hogy Rákosfalvy óriási üzleteket kötött az Audi-földek felvásárlása, majd továbbadása kapcsán. Az üzletelés természetesen nem bűncselekmény, de a transparency international feljelentést tett a földek ügyében, hivatali visszaélés miatt.

Most Rákosfalvy levelet küldött a Magyar Úszó szövetségnek, melyben a történtek miatt lemond tagságáról a szövetség elnökségében. azt írja, a vele kapcsolatos állításokkal súlyos bűncselekményeket követtek el azok nyilvánosságra hozói. azt azonban nem szeretné, ha “imádott” sportját, az úszást, illetve a szövetséget bármiben is érintenék azok a hátrányok, melyeket ő szenvedett el azzal, hogy a különböző állítások róla megjelentek.

A Blikk közzétette a teljes levelet:

Lemondott a Magyar Úszó Szövetség elnökségében viselt tisztségéről Dr. Rákosfalvy Zoltán ügyvéd.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!