Lemondott Áder János…az elutasításról.

Magyarságába vetett hite és a magyar nép elkötelezett szolgájaként visszautasította a fizetésemelést Orbán Viktor bábja, a Bajszos Sz@ar.

Túlemelkedve azon, hogy duplaannyi járandóságot kap, ő inkább azt mondta, hogy ez a méltatlanul magas fizetés őt mint a nem létező Magyar Köztársaság köztársasági elnökeként nem illeti meg, ami tényleg visszataszító olyan hazában ahol 4,5 millió ember él mélyszegénységben.. Ezért nem csupán az emelést, de a saját, korábbi járandóságát is felajánlotta a magyar hazának. Eltökélte magát, hogy az utolsó mozdítható vagyontárgyait, a Maldív-szigeteken lévő offshore számláit is a magyar népnek ajándékozza.

Közleményben csak röviden, annyit mondott:

NO AZ IS HÜLYE AKI EZT ELHISZI 😀

Megjegyzés: Kedves OLKT olvasó…Te sem lehetsz olyan hülye, hogy ezt elhiszed! 😀

 

Kapcsolódó cikkek

Ne lepődjön meg ha felhívja önt a Fidesz – minden magyar felhívnak hogy elmondják Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a határkerítést

O.L.K.T.

Hadházy Ákos: Eljött az idő, hogy együtt cselekedjünk a hírcsalók ellen!

Rubóczki Tamás

Bokros Lajos: Mészáros Lőrinc vagyonmozgásai bűnszervezetek irányítása alatt vannak!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!