Leleplezés: Jogerősen elítélt köztörvényes bűnözővel is találkozott hétfő este Orbán Bécsben!

Nem véletlenül utazott már egy nappal hivatalos látogatása előtt Bécsbe Orbán Viktor – számol be a zoom.hu. A lap megtudta: a magyar miniszterelnöknek hétfő este már volt egy fontos találkozója, méghozzá nem mással, mint Heinrich Pecinával, a Népszabadság hóhérával. Pecinát egyébként az osztrák bíróság jogerősen elítélte hűtlen kezelésért és sikkasztásért. Havasi Bertalan megerősítette a portál információját. Orbán sajtófőnöke szerint:

“az osztrák üzletember kérte a találkozót a miniszterelnöktől”.

A lap emlékeztet: Heinrich Pecina a Mediaworks kiadónak is tulajdonosa volt, de továbbadta azt a Mészáros Lőrinc-közeli Opimus-csoportnak. Előtte viszont kinyírta a Népszabadságot. Pecina cége tavaly nyáron felvásárolta a Hajdú-bihari Napló, az Észak-Magyarország és a Kelet-Magyarország című megyei napilapokat is, ezzel a teljes megyei lappiac fideszes érdekeltségbe került. (A többi lapot Mészáros Lőrinc és Andy Vajna felügyeli). Vajon miről beszélgettek 2018 januárjában egy bécsi kávé mellett?

 

(Zoom.hu/NYF/OLKT)

Kapcsolódó cikkek

Itt a Fideszes média egyesülése.

H Miklós

Borkai Zsolt (sz)ex-polgármester ügye nemzetközi prímet vitt

O.L.K.T.

Ungár Péter vitára szólitja fel a fideszes polgármester jelölteket

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!