Lekváros bukta

Beata Szydlo, volt lengyel miniszterelnök, ma harmadszor, végleg megbukott az Európai Parlament Foglalkoztatásügyi Bizottságában. Az EP képviselők egyszerűen nem voltak hajlandóak megválasztani őt a Bizottság elnökének.
Mégpedig azért nem, mert a “lengyel Fidesz” – a PiS – embere. A jelölését szégyenszemre vissza kellett vonni.
A PiS és a Fidesz ugyanabból a kottából játszanak. Egymástól veszik a beteg, gonosz ötleteiket. A sorsuk is ugyanaz lesz.
A kormánypropaganda megint hazudik. Nem a magyar ellenzék áskálódik a “nemzet kormánya” ellen, amikor megvonja a támogatást a jelöltjeiktől. Az európai demokraták tagadják meg a szélsőjobboldali pártok embereit. Még akkor is, ha miniszterelnökök voltak.
Apró, de fontos győzelem a mai, megyünk tovább. Ellenállunk otthon, ellenállunk Strasbourgban és Brüsszelben. Felkészül Trócsányi László és Hídvéghi Balázs.”

Dobrev Klára

Kapcsolódó cikkek

Pedig a Ragyás fedőnevű azt mondta, hogy két hét alatt rendet tesz. Azóta is tesz… vesz. Ezt-azt…

O.L.K.T.

Hangfelvétel bizonyítja a Borkai zsarolását – igaz volt a DK-s vonal

O.L.K.T.

300 millióba került nekünk Putyin és Erdogan

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!