Lehet, hogy elbontják és arrébb helyezik a felcsúti stadiont?

A stadion felépítése után derült ki egy súlyos szakmai mulasztás. Ez mára elviselhetetlen problémává vált amire sürgősen megoldást kell találni.

Azt történt ugyanis, hogy a tervezők egy nagyon komoly érvet nem vettek figyelembe. Mégpedig azt, hogy:

Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége utálja a felcsúti stadiont, mert rontja a kilátást a konyhaablakukból.

A stadion ugyan közel van Orbánék házához, de Anikónak jogos igénye az, hogy láthassa a napfelkeltét. Ezért a Fidesz-frakcióülést hívott össze, hogy a módosítást beterjesszék, majd a 2/3-dal eldöntsék melyik irányba kell arrébb rakni a felcsúti stadiont. Ugyanis ha kicsit északabbra raknák, akkor a kisvasút állomását kellene ugyancsak arrébb tolni és ez hátráltatná az utazóközönséget , mert késéseket okozna .

Az OLKT kérése a tisztelt olvasó felé! Kérem ne keverjétek össze az irónia, a humor és a kamu fogalmakat, ha véleményetek van e cikkről! 🙂 Ez egyértelműen irónia…

Kapcsolódó cikkek

700 ezer megtakarítás mellett egymilliót adományozott a Fidesznek Orbán, miután kifizette Csányinak a magán- repülőjegyek árát.

O.L.K.T.

Végre kapható!

H Miklós

Apokalipszis …Tűzvész után özönvíz

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!