Lehet fingot rendelni, tudtuk meg a 24.hu -tól.

Lehet fingot rendelni, tudtuk meg a 24.hu -tól

Így ezüstvasárnap előtt, még épp időben tudtuk meg egyik kedvenc oldalunknak, a LADBible-nek köszönhetően, hogy létezik egy cég, ami befőttesüvegekbe zárt fingszag árusításával foglalkozik. A Farts Direct ráadásul külön karácsonyra készített, ünnepi aromákkal is készül.
A cég 10 fontért (egészen pontosan 9,99 fontért, azaz nagyjából 3600 forintért) szállítja ki a légmentesen lezárt befőttesüveget, amibe egy személyre szóló üzenetet helyeznek el, és persze a kért aromájú fingszagot.
A cég a karácsonyra külön készül. Az eredeti szagok, mint például a vadul hangzó „Curry Napalm” mellett csak az ünnepekre készített fingszagokat kínálnak, mint a „Töltött Becsinált” (Stuffing Shart), vagy a „Kelbimbó Bűzbomba” (Sprout Stench).
A cég kiemeli, hogy terméküket névtelenül is el lehet küldeni a kiválasztottnak. Ha a rendelő nem írja oda a nevét az üvegbe zárt üzenetre, ők senki sem fogják elárulni, ki küldte a szellentést, legfeljebb bírósági felszólításra.
Hogy a fing mégis hogyan kerül bele az üvegbe? Ezt a cég nem árulta el. A „szupertitkos módszerről” nem lehet tudni semmit, de megnyugtatásul közölték, hogy az üvegbe zárt puki nem gyúlékony, és nem mérgező.

Forrás 24.hu

Kapcsolódó cikkek

Megszólalt Zacher Gábor Curtis állítólagos elvonójával kapcsolatban – Még a végén kiderül, hogy továbbra is egy drogos a fiú! (Videó)

Rubóczki Tamás

18+: Írtózatosan bomba nők mutatták meg bájaikat!

Rubóczki Tamás

Ön szerint, Majka jól tette, hogy kirúgta Curtist?

H Miklós