Leesett 2 cm hó és máris debütált a BKV első hókotró busza – nézzétek csak!

Klasszikus “ez nem bug, ez feature” pillanatot fotózott Viktor nevű olvasónk reggel a 23-as buszon, ahol az alul kiszakadt csukló miatt a busz tombolva kotorta az utastérbe a havat az úttestről, így:

Fotó: Olvasónk, Nagy Viktor

Mint látható, a busz egész takaros kis dombot kotort össze a csuklóban, még az egyik ülésre is jutott a latyakos hóból, szegény utasoknak meg a busz elejében kell kuporognia, ha nem akarnak benne állni. Ebből azért látszik, hogy van még hova tökéletesíteni a technológiát, de az biztos, hogy van benne potenciál.

Frissítés

Egyre inkább biztosak vagyunk abban, hogy ez tényleg szándékosan történik, egy másik olvasónk az 5-ös buszról küldött hasonló képet, ahol szintén barátságos latyakhalmok borítják a padlót:

Fotó: Krisztián

Egy másik olvasónk, Fanni a már korábban emlegetett 23-as buszról küldött még több képet, melyek közül az egyik a hókupacra nyújt rálátást egy új szögből, a másik pedig a szétszakadt csuklóval ismerteti meg a rajongókat:

Kapcsolódó cikkek

„Polt Péter viseli az elmúlt nyolc év legsúlyosabb politikai felelősségét”

O.L.K.T.

Újabb gyalázat az orbáni diktatúrában!

O.L.K.T.

Fosnak a fideszesek, ezért határozatot készülnek átnyomni…

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!