Ledarált, zsákba pakolt iratokról tett közzé képet a Facebookon Budai Lóránt, Jászberény vasárnap megválasztott új polgármestere

Ledarált, zsákba pakolt iratokról tett közzé képet a Facebookon Budai Lóránt, Jászberény vasárnap megválasztott új összellenzéki polgármestere. A fotókat először az Alfahír szúrta ki, a portál arra is emlékeztetett, hogy a jászsági városban rendkívül szoros eredmény született, Budai 14 szavazattal kapott többet, mint a települést 2010 óta vezető Szabó Tamás. A fideszes politikus csütörtökön óvást nyújtott be az eredmény ellen.

Hogy azonban a Fidesz nem annyira bízik abban, hogy november 10-én valóban új választás jön Jászberényben, azt a jászberényi Polgármesteri Hivatalban pénteken megörökített iratmegsemmisítés jelezheti:

Ezekben a percekben dől el a szavazatok újraszámlálásának sorsa a Szolnoki Megyeházán. Ezzel párhuzamosan elindult az…

Gepostet von Budai Lóránt am Freitag, 18. Oktober 2019

Erre utalt legalábbis Budai idevágó videóüzenete, amiben időhúzásnak nevezte a jogorvoslati eljárásokat. A leadarált iratokkal megtömött műanyag zsákokon mindenesetre a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. (JVV) logója látható.

Kapcsolódó cikkek

Valaki szólhatna Csernusnnak …

O.L.K.T.

Jogellenesen zárták be a Népszabadságot?

H Miklós

Figyelem! Ez itt a családok éve!

H Miklós