Lecke amit a Demokratikus Koalíció és Momentum megértett

Ha az európai parlamenti választást egy bokszgálához hasonlítjuk, a következőképpen írhatjuk le a helyzetet. A DK és Momentum már tudja, hogyan lehet ütést bevinni a Fidesznek, de egyelőre egyikük sem került a kormánypárt közelébe.

A Jobbikot egy kőkemény sorozattal padlóra küldte a Fidesz, jelenleg rászámolnak, a narancssárga sarokból érkező Mi Hazánk készül átvenni a helyét.

Az erőtlen MSZP és Párbeszéd egymásba kapaszkodtak, de így is összecsuklottak. A LMP pedig úgy kiütötte saját magát, hogy kirepült a ringből. A körülményeket meghatározza, hogy az összes bíró fideszes, a kormánypártnak gyakorlatilag minden megengedett, az ellenzékieket viszont lépten-nyomon megintik. A közönség fele aktív, az egyes szurkolótáborok legszívesebben puszta ököllel esnének egymásnak, a publikum másik fele viszont leginkább azt lesi, hogyan tudna minél gyorsabban távozni.

A következő menet az önkormányzati választás.

Kapcsolódó cikkek

Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje ígéretet tett arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, akkor megvalósítják a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak követeléseit.

O.L.K.T.

Nagy Blanka: “Velem nem lehet szórakozni!”

O.L.K.T.

Kifütyülték az össze-vissza hazudozó államtitkárokat az orvosok!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!