Lázár János fosott találkozni Márki-Zay Péterrel!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a térség országgyűlési képviselője, dr. Lázár János úr nem jött el a mai napon a Városházára megbeszélt találkozóra. A találkozó délután 14 órára egyeztetett időpontja előtt 21 perccel kaptunk egy javaslatot a helyszín módosítására, a magunk részéről azonban ragaszkodtunk az eredeti helyszínhez. A protokoll szabályai szerint ugyanis egy vendéglátóipari létesítmény méltatlan helyszín egy megyei jogú város polgármesterének és országgyűlési képviselőjének rangos találkozójához.

Reméljük a képviselő úr a közeljövőben talál lehetőséget arra, hogy az esemény rangjának megfelelő körülmények között találkozzon dr. Márki-Zay Péter polgármester úrral. Magunk részéről továbbra is fontosnak tartjuk Lázár János képviselő úr béke-ajánlatát, mert az eddigi hónapok érdemi munkavégzését nagymértékben hátráltatta az ellenséges sajtó és közgyűlés. Bizonyosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös egyetértésben meghozott döntések és a város érdekében való békés együttműködés Hódmezővásárhely valamennyi polgárának érdeke, függetlenül attól, hogy a választásokon hova adták szavazatukat.

 

forrás.: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata
Polgármesteri kabinet sajtószolgálata.

 

olkt.huKapcsolódó cikkek

Hihetetlen! A Fidesz átveri a szavazóit

O.L.K.T.

Rendkívüli: Ismét Simicska!

O.L.K.T.

Szekszárdon is Bomba Gáborék nyertek!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!