Lázár János és Cassandra-levele.

Lázár János leköszönő miniszter módfelett fura, de inkább elgondolkodtató idézet felemlítésével köszönt el egy facebook videóban.

Lázár, Kossuth Lajos Deák Ferenchez intézett Cassandra leveléből egy részre hívta fel a figyelmet, amely nem más mint, “Ne vezesd hazánkat oly áldozatokra, melyek még a reménytől is megfosztanának!

Tudom, hogy a Cassandrák szerepe hálátlan szerep. De Te fontold meg, hogy Cassandrának igaza volt!”

Aki ismeri a levél tartalmát az tudhatja, hogy Kossuth intelmeit fogalmazta meg benne a kiegyezésről.

A levél említése a napi aktualitás fontos része, hiszen utalás lehet a kormányzati politikának a rossz úton való haladására.

Hogy Lázár mire is gondolhatott, most még nem tudjuk, de elemzők szerint nem zárható ki egy esetleges lázári vonal kialakulása a Fideszen belül. Orbán tudta ezt és ezért is ‘szorította’ háttérbe a már túl nagy hatalommal bíró Lázárt. A jövő kiszámíthatatlan, de úgy véljük, hogy a párton belül vannak olyan vélemények is amelyek nem tartják helyesnek az orbáni utat. Talán Lázár lehet az első, aki ezt nyíltan felvállalja.

Kapcsolódó cikkek

A pofátlanság netovábbja: Orbán Ráhel ügyvédje a mi pénzünkből élősködik, gazdagodik!

Rubóczki Tamás

Választási csalás: A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja a 151 nyomozás eredményét!

Rubóczki Tamás

Csányi elmondta az igazat Orbánról.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!