Látványos tiltakozó akcióval készül az ellenzék a hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakra

Még pénteken kora délután is egyeztettek az ellenzéki pártok egymás között arról, hogy milyen látványos akcióval hívják fel magukra a figyelmet az Országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitónapján.
Azt a Népszava több forrása is megerősítette a lapnak, hogy a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, az LMP, az MSZP és a Jobbik is része az együttműködésnek.

Részleteket egyik pártnál sem akartak elárulni, de mivel a nyitóülésen minden bizonnyal Orbán Viktor is részt vesz majd, így várhatóan ő lesz az egyik „alanya” a performansznak.

Az ellenzéki politikusok is csak rébuszokban válaszoltak arra, hogy pontosan mi várható a továbbiakban: egy képviselő azt mondta például, hogy „folyamatosan a házszabály határait feszegető magatartást tanúsítanak majd”. Ugyanakkor egy másik forrásunk úgy vélte: “nem lehet mindig tűzben égni, mert akkor egy idő után hiába lángolunk, már nem tűnik fel senkinek”.

Szerinte egyébként az a legnagyobb kihívás az összes ellenzéki párt számára, hogy kitalálják, miképpen tudják folyamatosan fenntartani a figyelmet a parlamenti jelenlétük iránt úgy, hogy közben nem válik tevékenységük “ingyencirkusszá”.

atv.hu http://m.atv.hu/belfold/20190217-latvanyos-tiltakozo-akcioval-keszul-az-ellenzek-a-hetfon-kezdodo-tavaszi-ulesszakra

Kapcsolódó cikkek

Dobrev Klára érdekes anyagot adott át az Európai Parlament képviselőinek!

O.L.K.T.

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor szó szerint Putyin pincsije lett, mert valamivel fogja

O.L.K.T.

Köszönik az európai szocialisták a fideszes jelöltek elkaszálását

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!