Lang Alex: Valaki, egy orbáni köldökzsinóron függő, bejelölt ismerősnek csak azért, hogy el tudjon küldeni az any@mba…

0

Ezt most nem hagyom ki 🙂

Valaki, egy orbáni köldökzsinóron függő, bejelölt ismerősnek csak azért, hogy el tudjon küldeni az anyámba 🙂 becsülöm, mert legalább tett valamit ezért, nem csak szimplán az oldalamon tette ezt meg, mármint az elküldést. Sőt, egy kérdést is tett fel!

“Te, mi a büdös kurva anyádat tennél, ha te vezetnéd az országot? Kritizálni könnyű libsikém!”

Ez amúgy a vesszőparipám, hogy mit tennék, így könnyű rá válaszolni.
Első körben megvizsgáltatnám, hogy milyen az ország jelenlegi anyagi helyzete, de addig is leállítanék minden egyházi és párt támogatást, befagyasztanám a határon túli országoknak szánt támogatások kifizetését, valamint az országgyűlési képviselők, állami vezetők, miniszterek, stb. bérét havi 600 000,- forintra limitálnám és eltörölném a költségtérítést, szolgálati gépkocsi használatát. Csapatsportok TAO támogatását megszüntetném.
Utána (ha még élnék) szakértői kormányt állítanék fel!
Kiemelten kezelném az oktatást, egészségügyet, környezetvédelmet és stratégiai célként az ország geopolitikai helyzeténél fogva az úthálózatok minőségének javítását, fejlesztését. Kiemelt stratégiai ágazat lenne a mezőgazdaság, könnyűipar.
A nemzetközi szerződéseket felülvizsgáltatnám, Paks II azonnal leállításra kerülne és rendezném az Európai Uniós kapcsolatokat is.
Aztán lenne egy diktatórikus lépésem is!
Az elmúlt 28 év döntéshozó politikusai és gazdasági vezetői számára lakhely elhagyási tilalmat vezetnék be. Vagyonukat, bankszámlájukat az elmúlt tevékenységük kivizsgálásának végéig zárolnám. Akikről kiderülne, hogy döntéseikkel károsították Magyarországot, ők a vagyonukkal felelnének, illetve élethosszig eltiltanám őket minden politikai, társadalmi szerepvállalástól.
Aztán, ha még mindig élnék 🙂

Arra törekednék, hogy ez az ország tényleg egy jó hely legyen azoknak, akik hazájuknak választották!

 

olkt.hu/Lang Alex