Kurva anyázott és mocskos niggerezett egy kislányt egy magyar nő a BKV buszon!

Csepregi János költő, író hétfőn este tartott hazafelé a 182-es busszal Budapesten, amikor egy középkorú magyar nő kezdett el üvöltözni egy 14-15 éves fekete kislánnyal a BKK-járaton.

„Mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott, de voltak sokkal gyomorforgatóbb kifejezések is”

– írta meg a szomorú történetet Csepregi saját szerzői Facebook-oldalán. A történet itt azonban kapott még egy szomorú árnyalatot: ugyanis a beszámoló szerint a buszon mindenki hallgatott. Csepregi is csak akkor kapott észbe, amikor elmúlt az első döbbenete, végül egyedül próbálta meg leállítani a nőt: kérdőre vonta, mondván, hogy hallja-e saját magát, és hogy mégis, ezt az egészet hogy képzeli. A nő erre válaszul lehazaárulózta, és közölte vele, hogy jobban tenné, ha inkább megállítaná „az ilyenek niggereket” ahelyett, hogy most védelmezi őket. A kislány közben leszállt a buszról, a kiabáló nő pedig fent maradt, Csepregivel együtt, akinek azért még elejtett egy fél mondatot, amiben arra buzdította, hogy szálljon le vele a buszról, odalent lejátszhatják. Csepregi maradt, a nő leszállt. A történet itt véget ért, a szomorúság azonban tovább fokozódott, mert ugyanolyan csönd lett a buszon, mint addig.

 

olkt.hu/Reflektor

Kapcsolódó cikkek

Mi a dolguk egyáltalán a hatalmas fizetésükért? A Nemzeti Választási Iroda elnökhelyettese szerint nekik nem dolguk a választások tisztaságán őrködni

O.L.K.T.

Kúria: Súlyosan átverte a szavazóit a Fidesz!

Rubóczki Tamás

Ez a lll/ll-es Kondor Katalin meri selejtnek nevezni a tüntetőket…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!