Kunhalmi Ágnes kiakadt Gyurcsányra

0

Nem kétséges, hogy az Mszp vergődik. A botrányos EP választási kudarcuk után, felelősöket keresnek, újjal mutogatnak, vádaskodnak. A másik két ellenzéki párt az LMP és a Jobbik felfogta, hogy változásra van szükség a pártjaik vezetésében és lemondtak.
Az Mszp nem lépte ezt meg, viszont másokban keresik a felelőséget és most épp a DK vezette Gyurcsányt támadják amiért felrúgva a megállapodást Karácsony Gergely helyett Kálmán Olgát látnák szívesen a főpolgármesteri székben.
Az EP választások teljesen felborították az ellenzéki erőviszonyokat. Ezt kihasználva Gyurcsány és ne feledkezzünk meg a Momentumról sem, kihasználja a váratlan lehetőséget és önálló jelöltet állít.
Karácsony szimpatikus politikus, de erőtlen, ezzel szemben bár Kálmán Olga nem ismert milyen politikus, viszont rendkívüli módon népszerű. Dobrev Klára sikerein felbuzdulva, szerintünk a DK a legjobb döntést hozta meg Tarlós leváltása érdekében, még akkor is ha ezt az Mszp berkein belül elfogadhatatlan.

H M

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!