Kunhalmi Ágnes döbbenetes adatokat hozott nyílvánosságra!

A nyilvánosságra került adatok döbbenetesek!

Nyilvánosságra kerültek a 2017/18-as közoktatási tanév második félévének statisztikái. Az adatokból kiderül: 70,000 magyar gyerek áll az iskolából kikerülés szélén, egyértelműen annak az oktatáspolitikának a következtében, amit a Fidesz bevezetett és működtet Magyarországon.

A naponta futó sok száz hír között sokszor sikkadnak el olyan adatok, amelyek ennyire egyértelműen és világosan mutatják, milyen is az a leszakadó pálya, amire a Fidesz vezette Magyarországot. De az oktatás nem csak politikai értékrendek vitájának kérdése, nem csak eltérő vélemények versenye.

A tudástól célzottan, központi irányítással, szándékosan elzárt gyerekek holnap magyar felnőttek lesznek, munkavállalók, szavazók, akik nehezebben alkalmazkodnak majd a világ folyamatos változásához, nehezebben szereznek majd új készségeket, boldogtalanabb és szegényebb életre ítéltetnek, mint amit elérhetnének tehetségük alapján.

Ez pedig hazánk sikerességét is meghatározza. Ma már a régió országai is leköröznek minket tudásban, életminőségben, százezrek keresik külföldön a jobb életet, Magyarország pedig tovább sorvad.

Ez az igazi árulás. Ettől kell megszabadulnia Magyarországnak, mert valóban a jövő, a boldogság a tét. Az első lépéseket pedig a 2019-es választásokon tehetjük majd meg, és meg is tesszük. – írja közleményében az MSZP oktatáspolitikusa Kunhalmi Ágnes.

 

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Ön szerint, Orbán tényleg csak 250ezer forintot tudott megtakarítani 2017-ben?

H Miklós

Cumika Viktorka: Kiteregette a szennyest két leszerelt rendőr!

Rubóczki Tamás

Az államadósság az egekben.Hová tűnt a 3ezer milliárd forint nyugdíj vagyon?

H Miklós