Kulka János nyílt levelet írt Vajna Timea tegnapi durva kirohanására, melyben Orbán Ráhelnek üzent!

0

A tegnapi nap folyamán Vajna Timi nyílt levélben védte meg Orbán Ráhelt és egyben üzent a magyar embereknek, miszerint “az átlag ember ember sosem fogja megérteni, hogy minket közszereplőket alanyi jogon kellene, hogy megillessenek az ilyen és az ehhez hasonló kedvezmények.” Azonban Timi ismét olyan hangnemben írt, ami több ezer magyar embernél kiverte a biztosítékot és hosszú sorokban reagált rá. A sok sok durva kirohanás mellett, Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas elismert színművész egy hozzá mondhatni, hogy már jól megszokott véleménnyel, visszafogott sorokkal fordult Andy Vajna kedves feleségéhez. A nyílt levelet változtatás nélkül adjuk közzé.

 

“Kedves Timi!

Nem tudom, hogy szándékosan ingerled a magyar embereket vagy sem, viszont tényleg nagyon szeretném megérteni, hogy miért jó ez neked?! Valóban közszereplő vagy, a te megnyilvánulásod ezerszer gyorsabban terjed, mint másoké. Arra kérlek, hogy kicsit gondolkodj el ezen és válogasd meg a szavaidat. Nem nyilatkozhatsz ilyen fennhangon embertársaidról, éljenek bármilyen anyagi körülmények között. Fogd vissza magad!

Üdvözlettel.

Kulka János”

 

 

A világ leggazdagabb embereit várja luxusüzletébe Andy Vajna felesége, Vajna Tímea./Kép. Blikk

 

olkt.hu/Facebook

 


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!