Küldtél már lájkot szavazós dologban a facebook-on? Vagy esteleg te magad is szerettél volna nyerni? ITT AZ IGAZSÁG!

0

Nyerni szeretnél?…Itt csakis veszíthetsz!!! Esélytelen vagy 200 profil és jó kapcsolatok nélkül.

Ez olyan mint az élet, csak kicsiben….

Keveseknek nem (mert ők már tapasztalták és tudják), de sokaknak mindenképp szeretném felnyitni a szemét ezekkel a nyereményjátékokkal kapcsolatban a facebook-on!

Nos, kedves barátom, ha Te elindulsz és részt kívánsz venni egy olyan “játékban” amiért csak lájkokat és szavazatokat kell begyüjtened…NE TEDD!

Miért ne?

Mert NEM NYERHETSZ.

A facebook-os szavazójáttékok 90 %-át azok nyerik akik kifejezetten ezzel foglalkoznak, vagyis profik e téren.

Ők azok akik rendelkeznek 150-200 profillal és mikor leszavaztak magukra, akkor a kifejezetten erre a célra alakult belső csoportban cserélnek szavazatot. Ők adnak mondjuk 200 szavazatot egy másik ilyen nyereményért küzdő felhasználónak, cserébe viszont ez az illető ugyancsak 200 profillal szavaz viszont.

Egy ilyen csoportban  50-60 felhasználó van…és folyik a “szavazat csere-bere”.

Egy percig se  hidd, hogy egy jóhiszemű és sok ismerőssel rendelkező amatőr itt bármilyen nyereményhez is hozzájuthat. Itt a lapok már a feltett szavazós cikk megjelenésétől ki vannak osztva.

“Ha te szavazol rám ebben, én is szavazok rád abban”

És itt mindenki jól jár.

Jól jár a hírdető, mert a szavazás közben reklámozzák a lapját, boltját, árukínálatát, akár a facebook-os online boltjának a létét és kínálatát….stb.

Jól jár az a sok profillal rendelkező valaki aki erre rámegy, mert szavazhat és szavazatok százait cserélheti.

 

Itt egyedül egy valaki nem jár jól…és az te vagy. Mert megkérsz minden ismerősödet, hogy legyenek szívesek támogatni téged (de tudod, az élet olyan, hogy végtelenségig te sem kérhetsz, mert egy idő után a barátok is azt mondják, hogy te csak kérni tudsz). És azért nem jársz jól….mert igazándiból esélyed sincs.

A játék befejezése előtt egy-két nappal még a második, vagy a harmadik helyen vagy…és mindent elkövetsz…és a játék végén meglátva a különbséget a szavazati aránynál, hogy már eleve nem kellett volna indulnod…De közben légy hálás mindenkinek az ismerőseidnek…és még csak nem is nyertél semmit!

Én arra kérlek, hogy semmilyen ilyen szavazós játékba ne menj bele és a nevedet, a szavazatodat sem add senkinek…De mutasd meg neki ezt az írást!

Hidd csak el…ez nem kitaláció, hanem igaz dolog…tényleg így működik a facebook-on minden meghidetett lájkolós , szavazós, nyeremény-játék.