Kubatov Gábor bocsánatot kért a volt honvédelmi minisztertől

0

Bocsánatot kért a Fidesz nevében Szekeres Imrétől az MSZP korábbi honvédelmi minisztertől Kubatov Gábor Fidesz-alelnök, mert a 2014-es választási kampányban olyan fideszes szórólapokat osztogattak Szekeres egykori választókerületében, amin hazugságok szerepeltek.

A Kúria bocsánatkérésre kötelezte a Fideszt, mert 2014-ben a Jászságban – Pócs János választókörzetében – hazugságokat terjesztettek a szocialista politikusról. A Fidesz nemes egyszerűséggel azt állította, hogy Szekeres egymilliárdos kárt okozott, amikor eladta a haverjának a Zrínyi egyetem egyik épületét.

A most nyilvánosságra került levél igazi ritkaságnak számít, mivel a következő megható mondat szerepel benne:

A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség nevében a fentebb részletezett jogsértésért elnézést kérek.

Szekeres annyit fűzött hozzá a közösségi oldalán, ahol a bocsánatkérő levelet közzé tette, hogy nem is adta el az épületet, a vevő nem a haverja volt, hanem a IX. kerületi önkormányzat, méghozzá 5,7 milliárd forintért vette meg, 2008-ban.

Íme a levél:

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!