Köztévé: vannak, akik el akarják érni, hogy ne csak a nők szüljenek!

A köztévé nőnapon fontosnak érezte felhívni arra a leselkedő veszélyre a figyelmet, miszerint egyesek azon mesterkednek, hogy a jövőben ne csak nők szüljenek – írta meg a 444.hu egy olvasó észrevétele alapján.

Azt is érdemes tudni, nőnap alkalmából, hogy mozognak már olyan erők a világban, amelyek el akarják érni, hogy ne csak nők szülhessenek” – hallható a felkonf az M1 félnyolcas híradójában. (A jelenet 21 perc környékén látható)

Ráadásul a hírolvasó ezt azért mondta, mert aznap Hollik István kormányszóvívő a Parlamentben egy nőnapi rendezvényen szólalt fel, viszont a riportból nem derült ki, hogy az ominózus mondat kitől hangzott el (lehet, hogy csak a köztévé érezte felelősnek magát azért, hogy mindenkit figyelmeztessen?).

Forrás és bővebben:https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-kozteve-felhivta-ra-a-figyelmet-vannak-akik-elakarjak-erni-hogy-ne-csak-nok-szuljenek-118112

Kapcsolódó cikkek

Tíz évre titkosította a Fidesz a fóti gyermekotthon információit!

Rubóczki Tamás

A rendőrség nyomozott és megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben volt Nikola Gruevszki Magyarországra szöktetése ügyében

O.L.K.T.

Friss: Lehet hogy Orbán visszalép? – Ennyire rettegne a Kossuth térre várható hatalmas tömegektől?

O.L.K.T.