Közmunkásokat képeznek át érsebésszé

Miután egyetlen érsebész halála után instabillá vált az akut betegellátás.

Dr. Tóth Gyula érsebész halála után a Péterfy Sándor utcai Kórház vis majort jelentett, mivel nem tudják többé ellátni a sürgős érsebészeti beavatkozásokat.

Megkeresésünkre Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter és hobbihun kijelentette:

“A szerencsétlen haláleset ellenére sincs gond a betegellátással, majd a betegek lesznek szívesek kicsit jobban vigyázni az ereikre, és akkor nem lesz baj. Nem kell annyi koleszterint enni, meg hadonászni a késsel!”

A miniszter válaszának ugyanakkor ellentmond az az értesülésünk, hogy az EMMI nagy sürgősséggel közmunkásokat képez át érsebésszé, aneszteziológussá és gázszerelővé.

Az érsebészeket főleg a fűkaszások közül válogatják ki, mert ők végezték eddig is a legprecíziósabb közmunkát, az aneszteziológusokat pedig málnaszedők között keresik, mert az állítólag nagyon fárasztó munka. Gázszerlőre meg azért van szükség, mert a minisztériumban nem találtak embert az éves gázkészülék felülvizsgálatra, olcsóbb párat kiképezni, ha már úgyis kell költeni érsebészre.

A Magyar Orvosi Kamara kétségeit fejezte ki, hogy jó ötlet-e ilyen felelősségteljes orvosi állásokat lényegében hozzá nem értőkre bízni, amire Gál Ottó közmunkás, aki eddig főleg szemétszedéssel foglalkozott azt válaszolta:

“Hát szoktunk mi disznót ölni télen, szóval jól bánok a késsel meg a bárddal. Ha egy disznót szét tudok kapni, akkor egy kis érrel is el tudok bánni. Ha meg nem sikerül, akkor rakunk rá purhabot, az mindenre jó.”

Forrás és bővebben itt:http://hircsarda.hu/2019/06/26/kozmunkasokat-kepeznek-at-ersebessze/

Kapcsolódó cikkek

Íme az A és B-TERV az alkotmányos rend helyreállításához, és azzal a valódi rendszerváltáshoz!

O.L.K.T.

Magyar György: 8 éve kétmilliárd forint adomány gyűlt össze a vörösiszap-károsultaknak, egyetlen fillért sem kaptak belőle, mert a Fidesz lenyúlta! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Kinek kedvez ez a 400 túlóra?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!