Közlemények, amiket sosem fognak kiadni:

0

Időről-időre felmerül a közvéleményben, hogy bizonyos szervezeteknek, jogi személyeknek, köztiszteletben álló közéleti embereknek meg kellene szólalniuk valamilyen ügyben. Ha Magyarország “normális” – na jó, működő – demokrácia lenne és a debil / végtelenül gonosz és önző  politikai elit egy picit is azt nézné, mi a jó a köznek, mi a jó a “zembereknek”, akkor ezek a politikai állásfoglalások, közlemények megszületnének. Most felsorolunk néhány ilyet, a teljesség igénye nélkül.

  1. A Professzorok Batthyány Köre állásfoglalása az MTA megregulázásával kapcsolatban, amelyben elítélik a tudomány fideszes/kormányzati kezekbe helyezését.
  2. Szíjjártó Péter külügyminiszter felháborodott tiltakozása is a Lembergben pogrom áldozatául esett magyar cigány ügyében.
  3. Tarlós István bocsánatkérő közleménye a) a biciklistáktól, b) az Air Race miatt, c) a felújított metrókocsik lerohadása és d) a folyamatos dugók miatt.
  4. Orbán Viktor határozott kiállása a tudomány függetlensége, politikamentessége mellett; illetve az a határozott óhaja, hogy a CEU-nak, mint minden egyetemnek, helye van Magyarországon.
  5. Mészáros Lőrinc megdöbbenve értesült róla, hogy legújabb szállodáját az Európai Unió és a magyar adófizetők adák össze. Ezért úgy döntött, visszafizeti azt a pénzt, amit a szállodájára utalt ki neki a magyar állam. Az ország leggazdagabb embere közölte: nincs rászorulva arra, hogy az adófizetők pénzéből építessen szállodát magának.
  6. Lázár János közleménye, amiben bevallja, hogy a különböző vadásztársaira és családtajaira íratott földek, kastély és egyéb ingatlanok voltaképpen hozzá köthetők.
  7. Matolcsy György bocsánatkérő közleménye a gyenge forint-euró-árfolyam miatt; a közleményen leszögezi: zonnal arra kéri a jegybankot, hogy módosítson az alapkamaton.
  8. A Liget Projekt közölte, hogy eddigi közleményeik mind azt a hamis képzetet keltették, hogy ők meg akarják újítani a Városligetet, de tulajdonképpen csak be fogják építeni múzeumokkal. Hogy a fákkal mi lesz, senkit sem érdekel.

Önnek is eszébe jutott még néhány? Írja meg kommentben!

https://b1.blog.hu/2018/06/27/kozlemenyek_amiket_sosem_fognak_kiadni

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!