KÖZÉLET

Egy hete megbíztam hét, általam vezetőképesnek tartott Harcostársamat, hogy vezérkarként vigyék tovább a Kossuth tériek csapatát. Nem mindenki hitte el, hogy irói világomba történő visszavonulásom zökkenőmentes lesz, sokan azt gondolták, összeomlik a csapat a vezetésem nélkül. Nem így lett, és ez most már a gyakorlatban is egyértelmű.

Ígértem Nektek, hogy minden szombaton közélettel fogok foglalkozni, egy napra felfüggesztve második regényem írását. Megígértem, tehát teszem is. Este hatkor TuaregTV-ben fogok reagálni a legfontosabb politikai történésekre, és mindenre, amiről a véleményemet kéritek. Egy dolgot azonban ne felejtsetek el: ezt már magánemberként teszem. A csapat ügyeiben a feladatát remekül végző hetesfogat az egyedül illetékes.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Kapcsolódó cikkek

Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz

O.L.K.T.

Ez a figura az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke. Szegény Magyarország! :(

O.L.K.T.

Idén volt már?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!