Közeleg a vég! Simicska betartja az ígéretét.

Valószínű, ha Orbánék bukni fognak, akkor az nem az ellenzéki pártoknak lesz köszönhető, hanem Orbán egykori harcostársának, Simicska Lajosnak.

Lassan miden napra jut egy aktuális botrány a Fidesz házatájáról amit teljesen véletlenül, a Simicska média szellőztet meg.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a nagy szakításnak a “G” nap óta, a milliárdos lesz a vesztese.

Simicska az elhíresült “Orbán egy GECI” kijelentése óta, szinte a háttérből figyelte, ahogy a hatalom próbálja térdre kényszeríteni. Jó ideig azt gondolhattuk, hogy a játszma lezajlott és vesztesként könyvelhetjük el a volt oligarchát.

Az utóbbi hetek viszont erre rácáfoltak. Sorra kerülnek elő a nagyobbnál nagyobb botrányok. Ezek mindegyikébe külön külön bele szoktak bukni a kormányok. Magyaroszágon ez nem így van. Megy a gyűlöletkeltés minden fronton és szinte tudomást sem vesznek a vádakról. Sőt, a függetlennek kikiáltott, Polt Péter legfőbb ügyész ezeket rendre cáfolta, hogy nem történt bűncselekmény.

Simicska nem adja fel. Mostmár naponta szellőztet meg ezermilliárdos csalásokat.

Nem tudjuk, hogy mi van még Simicska Lajos birtokában, de már ezek a vádak is elégnek kellene lenniük az Orbán kormány megbuktatáshoz.

Április 8-án kiderül hogy elég volt-e!

 

Kapcsolódó cikkek

Magyar György keményen megküldte Orbán Viktort!

Rubóczki Tamás

Orbán beismerte a vesztegetést!

H Miklós

Hiller István: “Retteg a Fidesz a bukástól az EP választásokon!”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!