Kövér László kicsinyes bosszút állt Tordai Bencén az Áder-videó miatt.

A képviselőt nem tudta kitiltani, de megoldotta.

A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből – értesült az Index. Tordai Bence kollégái, akik egyébként a Parlamentben dolgoznak, hétfőn azzal szembesültek, hogy nem érvényes a belépőkártyájuk a Képviselői Irodaházba, illetve az Országházba sem.

Az állhat az ügy hátterében, hogy március 15-én Tordai Bence váratlanul odalépett az ünnepélyes zászlófelvonásra készülő Áder Jánoshoz és Kövér Lászlóhoz a Parlamentben, hogy megkérdezze őket: mit gondolnak a forradalom hármas jelszaváról,

a szabadság, egyenlőség, testvériségről.

Áder láthatóan idegesen fordult Tordai felé, mire Kövér a vállánál megragadva fordította vissza a köztársasági elnököt, nehogy nagyobb baj legyen.

A felvétel olyan helyen készült, ahol nem lehet a házelnök engedélye nélkül forgatni. Pénteken ráadásul a Párbeszédnek volt egy másik akciója is, Kocsis-Cake Olivióval egy molinót lógatnak ki az Országház Duna felőli erkélyére, ahol szintén nem lehet videózni Kövér hozzájárulása nélkül.

Kövér Lászlónak és Tordai Bencének több éves már a harca, 2017-ben a Párbeszéd képviselőjét örökre kitiltotta a fideszes házelnök a Parlamentből, de aztán Tordai képviselő lett.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/03/19/kover-laszlo-kicsinyes-bosszut-allt-tordai-bencen-az-ader-video-miatt-reszletek

Kapcsolódó cikkek

Sándor Zsuzsa volt tanácsvezető bíró: A Fidesz a bíróságokra is rátenyerel

O.L.K.T.

DK: Baranyi Krisztina jelentse fel a volt fideszes polgármestert a fantomszerződések ügyében!

O.L.K.T.

A választási törvény átírásával maradna Orbán még vagy 20 évig hatalmon!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!