Kövér házmester ismét nagyot alkotott a parlamentben, videó

Gréczy Zsolt a Parlamentben kérte számon a fideszeseken, hogy milyen alapon kezelik magántulajdonként a dolgozó magyar emberek pihenőhelyét.
A történet előzménye az, hogy a balatonvilágosi partszakaszt sorompóval zárták el a fürdőzők és horgászok elől, miután Mészáros Lőrinc és Tiborcz István közös cégének tulajdonába került az egykori pártüdülő.

A DK politikusának első felszólalását még kénytelen-kelletlen végig hagyta mondani Kövér László, majd amikor Soltész Miklósválasz-hazugságaira szeretett volna reagálni az ellenzéki képviselő, a bajszos házmester idegállapotba jött, és egyszerűen elnémította Gréczy Zsoltmikrofonját, pedig a házszabály értelmében 1 perces viszontválasz illette volna meg Gréczyt.

A DK politikusa kikapcsolt mikrofon mellett kiabálva is próbálta elmondani a véleményét. Az alábbi videó utolsó másfél percében látható a botrányos jelenet, de érdemes a teljes 8 percet megnézni!

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

Horn Gyula fia keményen beolvasott Kövér Lászlónak!

O.L.K.T.

Kiragasztani országosan!

Rubóczki Tamás

Aggódnak a TV2 -nél. Van miért.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!