Kövér házmester és a golyónyom a pulpituson

Juszt László a közösségi oldalán írt arról, hogy Kövér László házelnök, akarom mondani házmester emlékeztetett bennünket a pulpituson lévő golyónyomról.

“Valóban, ahogyan Kövér házmester emlékeztetett van egy golyónyom a parlamenti szószékben. A lövést Kovács Gyula ellenzéki képviselő adta le. Az előzmények:

1912. június 7-én, Tisza demokratikusnak aligha nevezhető módon rendőrökkel vezettette el az ellenzéki politikusokat. A kormány így tudta megszavazni a csaknem egy éve vitatott törvényt, amely lényegében megnyitotta az utat az első világháborús részvételünk előtt. A Pesti Hírlap aznap így tudósított: “Ezen a napon történt meg az, hogy a többség törvénytelenül szavazott meg törvényt s a képviselőház elnöke utcai rendőröket rendelt a parlamentbe és ezekkel vezettette ki a képviselőket”.

Senkinek ne legyen kétsége Kövér házmester már megszervezte a maga parlamenti őrségét. Egyelőre csak ő tilt ki önkényesen akit akar az épületből, de szerintem hamarosan sor kerül a “Kövér-huszárok” bevetésére is.”

Az eredeti történet itt olvasható

Forrás Juszt László facebook

Kapcsolódó cikkek

Ne már! Országos aláírásgyűjtés indít a Fidesz.

H Miklós

A Fidesz lemodellezte a szocializmus legnagyobb hibáit a magyar fociban, és elbukott

O.L.K.T.

Juhász Péter az Együtt volt frakcióvezetője keményen belerongyolt a Pesti Srácok propagandalapba!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!