Kövér a kommunista gennygóc!

0

Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne.

Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.

Kövér pszichológiai állapotát pontosan mutatja, hogy az MSZMP KB egyik intézetéből érkezve kommunistázik. Normális embernek lennének morális gátlásai, hogy ezzel a múlttal a háta mögött ne kommunistázzon.

1986-ban már nem volt kötelező a diktatára állampártja Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete munkatársának lenni, ha felajánlottak volna egy ilyen állást. Vissza lehetett utasítani, ha valaki nem értett egyet a kommunistákkal. De ilyen állásokat nem dobáltak az emberek után, ki kellett érdemelni. 1986-ban még senki nem tudta, hogy itt rendszerváltás lesz. A párton belül még nem voltak olyan “reformerők”, amelyek a békés rendszerváltás előkészítésén dolgoztak volna. Akik ott voltak a párt vezető szerveiben, tudományos intézeteiben, azok megbízható, elkötelezett, jó kommunista elvtársak voltak.

1988-ban az MSZMP pártértekezletének elnökségében még ott ült Kádár János és a régi kommunista garnitúra. A fejük felett az a felirat volt olvasható, hogy “A párt vezetésével a demokrácia és a reformok útján a szocializmusért”. 1986-ban mennyivel inkább. Kövér elvtárs vajon miért dolgozott volna a párt KB társadalomtudományi intézetében, ha nem a szocializmusért? Kövér azt hiszi, nem emlékszünk még arra, mi volt 1986-ban? Nem tudjuk, milyen szigorú hierarchia volt, és milyen nehezen lehetett a párt vezető szerveibe bekerülni? Ahol ő dolgozott, az egy kiemelt presztízsű intézet volt, nem kerülhetett be akárki.

Megbízható, jó elvtársnak kellett ahhoz lenni. Olyannak, mint Kövér elvtárs volt. Voltak annak a rendszernek bátor kritikusai, de azok nem a KB intézetében dolgoztak, hanem szamizdatot írtak. Kövér ezeket kommunistázza a pártközponttal és a vörös katona nagypapával a háttérben.

Akit ez nem zavar, akinek nincsenek emiatt gátlásai, az tipikus pszichopata.

Na ez a Fidesz!

olkt.hu