Kovács Zoltán kormányszóvivő: A politikába beleszóló civil szervezeteket be kell zárni! – Kezdődik!

0

Kovács Zoltán kormányszóvivő az Indexnek adott miniinterjút a Bálnában késő este, a Fidesz eredményváróján. Kovács szerint a Fidesznek nincs szégyellnivalója a korábbi kormányzást és a tetteiket illetően, nem akart becslésekbe bocsátkozni, de azt mondta, optimistán várják az eredményt. Arról, hogy a Stop Soros törvénycsomagot el akarják-e fogadni, ha parlamenti többséget szereznek, azt mondta, nem érdemes mellébeszélni, szerintük a magyar politikába jogtalanul beleszóló “Soros” szervezeteket

be kell záratni!

A Fidesz kormányzásáról pedig azt mondta, a párt döntéseit az élet írja. Közben ma reggel kiderült, hogy a Fidesz-KDNP, a közel 70 százalékos részvételnél elért kétharmados győzelem nagyon nagy legitimációt jelent a kormánynak – mondta Halász János a Fidesz szóvivője ma reggel az M1-en. Ezért Halász János megerősítette, hogy a kétharmados többség birtokában a Stop Soros törvénycsomagot az elsők között fogadhatják el. Az Országgyűlés várhatóan április végén ülhet össze leghamarabb, ez a kérdés pedig már májusban sorra kerülhet – fűzte hozzá.

(olkt.hu)

(Index)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!