Kovács Zoltán: Az EP -nek semmi köze a Gruevszki ügyhöz! Videó.

Kovács Zoltán: az EP -nek semmi köze a Gruevszki ügyhöz! 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára, rövidebb nevén Kovács Zoltán osztotta meg a kormány álláspontján az Echo tv-ben arról, mit gondolnak arról, hogy az Európai Parlament is foglalkozott a Gruevszki-üggyel.
Az EP csütörtökön értékelte Macedónia EU-tagjelölti törekvéseit, és ebbe a jelentésbe bekerült az is, hogy Magyarországnak ki kellene adatnia Gruevszkit Macedóniának.
Kovács kitart amellett (2:30-tól), hogy Nikola Gruevszki ogi ügy a magyar hatóságok részéről, ellenben az Európai Parlament politikai alapon akar beleszólni a dolgokba.
Az államtitkár szerint az EP bevándorláspárti többsége áll a szavazás mögött, pedig semmi keresnivalójuk a Gruevszki-ügyben. Mint sokadszorra, most is elmondta, Gruevszki legnagyobb bűne az, hogy kerítést épített és megvédte Európát a terrorizmustól és bevándorlástól, nem véletlenül támadják a bevándorláspártiak a magyar kormányt.

Forrás 444.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Kásler emberminiszter, jól szembe köpte az ápolókat!

H Miklós

Horváth András: LÁZÁRÉK ÖNLELEPLEZÉSEI – ÚJABB DISZNÓSÁGOK A HÁTTÉRBEN

Rubóczki Tamás

Karácsony Gergely: Tiborcz adó lesz, hogy a fideszes pojácák ne tudják saját teljesítmény nélkül az vagyonukat az arcunkba tolni!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!