Kósa Lajos bújkál és menekül.

Kósa Lajos 1300 milliárddal a zsebében bujkál és menekül.

Ezen nem is csodálkozunk annyira, hiszen mi is ezt tennék, ha ennyi pénz sorsát kellene igazolnunk. Főleg úgy, hogy a létezését is le akarjuk tagadni.

Kósa, mióta kiderült ez az ügy, menekül. Menekül az újságírói kérdések elől. De most taktikát változtatott. Már nem menekül. Bújkál. Szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Sőt, minden választási programját lemondta, törölték.

Azt nem tudjuk, hogy ezt önszántából, vagy felsőbb utasításra teszi, de jó döntésnek tűnik, hiszen nem Kósa a legélesebb kés a fiókban, így egy egy jól irányzott kérdésre nem tud ostoba választ adni.

  • A Fidesz szempontjából nagyon rosszul jönnek ezek az ügyek. Ők csak fújják a magukét, migránsoznak, meg kerítéseznek és az ellenük felhozott vádakat, letagadják, vagy nem is reagálnak rá. Rosszabb esetben a Soros hálózat emberei akarnak így beleavatkozni a választásokba, állítják.

Április 8-án kiderül, hogy a nép kinek hisz.

 

Kapcsolódó cikkek

The Guardian: Orbán Európában is megkérdőjelezi a demokratikus intézményeket!

O.L.K.T.

Rendkívüli hír: Hamisított választási jegyzőkönyvet találtak a szocialisták!

Rubóczki Tamás

Magyar György rendkívüli javaslata az ellenzéki pártoknak!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!