Korrupciós bűncselekmény feljelentésének elmulasztása Btk. 300. § (1)

Az a hivatalos személy, aki e minőségében hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy még le nem leplezett vesztegetést, vesztegetés elfogadását, hivatali vesztegetést, hivatali vesztegetés elfogadását, vesztegetést bírósági vagy hatósági eljárásban, vesztegetés elfogadását bírósági vagy hatósági eljárásban, befolyás vásárlását vagy befolyással üzérkedést követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Polt elvtárs, képviselő urak? Nem az Országházban, hanem a sitten van a helyetek!
Legalább 200 Fideszes ügyet takart el eddig Polt Péter legfőbb ügyész. Sőt! Egyenesen ő mosott tisztára sok Fideszes gazembert.
Ha jönne egy váratlan fordulat a magyar belpolitikában, elsősorban őt állítanák bíróság elé. Ha valaki örül a Fidesz győzelmének, akkor ez ő. Sajnos mire eljön a kormányváltás, a legtöbb eltusolt ügy feledésbe merül, vagy elévül.
Miatta szar hely ez az ország.

Sok minden és mindenki miatt tart ott az országunk, ahol. De a legnagyobb gazemberek közül is kiemelkedik a főügyészünk, Polt Péter. Nem pusztán a 2010-es 2/3-os Fidesz győzelem kapcsán, hanem már a 2000-es évektől kezdődően dolgozott szisztematikusan azért, hogy a Fidesz korrupciós bűncselekményeinek egyike se kerüljön bíróság elé. Ezért szól róla és politikai pályafutásáról a slejm eddigi leghosszabb adása.


..

Kapcsolódó cikkek

Magyarország belefáradt a folytonos harcba, melyet egy ideggyenge miniszterelnök képvisel és azt nem Magyarország érdekében.

O.L.K.T.

A nyugdíjasokkal is kifizettetnék a havi 11.270Ft egészségügyi alapdíjat

O.L.K.T.

Páva Zsolt harcba hívja a pécsieket a Soros civilek ellen!

Rubóczki Tamás