Korózs Lajos nagyon súlyos témáról rántotta le a leplet!

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét – mondta el Korózs Lajos az MSZP alelnöke hétfőn a Parlamentben.

Korózs Lajos szerint az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét, ennek ellenére a mai napig rákkeltő, magas arzén tartalmú víz folyik a csapból azokon a településeken, ahol már elvégezték a munkát.

Úgy tűnik, hogy a Fidesznek tényleg nem számít az emberek élete, ugyanis nyugodt szívvel hagyja, hogy rengeteg településen rákkeltő vizet igyanak az ott élők, nekik csak a lepapírozott munka, az oligarcháknak átjátszott milliárdok számítanak.

Ki kell vizsgálni minden településen, hogy a fejlesztések ellenére, hogyan folyhat még mindig rákkeltő víz a csapokból!

Mivel Békés megyei települések is érintettek az újabb korrupció gyanús botrányban, nincs kétségünk afelől, hogy a bukott és korrupt fideszes képviselő, Simonka György is hasznot húzhatott a békésiek megmérgezéséből.

Az érintett településeken élők egészségének megóvásából azonnali intézkedésekre van szükség!

Aki pedig arra vetemedik, hogy a magyarok egészségének a kárára sefteljen, azt minél előbb felelősségre és büntetőeljárás alá kell vonni!

Kapcsolódó cikkek

Rogán Cecília aljas üzletei Sarka Katával

O.L.K.T.

Breaking! – 333 forintos mélypont a forint!

O.L.K.T.

“A FIDESZ NEM CSAK EURÓPÁBAN, DE MAGYARORSZÁGON IS BUKNI FOG!!!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!