Korózs Lajos jelentkezik a Mátrai Erőműtől! (ÉLŐ)

0

Mi történik valójában a Mátrai Erőmű környezetében?

Korózs Lajos szocialista országgyűlés képviselő jelentkezik Visonta, Halmajugra határából élőben.
***
Folyamatosan hazudnak a Visontai Erőmű ügyében!

Nézzük a tényeket:

1. Százszor nagyobb volt a megengedhető legmagasabb határértéknél a foszfin – PH3 (foszfor-hidrogén) tartalom!
2. Ezen felül az egészségügyi határértéket messze meghaladó mértékű kénhidrogént és nitrogén-monoxidot is kimutattak az erőmű területén!
3. November 9-én védőfelszerelésekben kiszellőztetnek és minden ok.
4. Kiszellőztetés után a katasztrófavédelem által mért adatok szerint november 11-én a déli órákban foszfin (PH3) kapcsán a határérték 136-szorosát mérték a szivattyúházában. Ez hogy a fenében lehet?
5. A problémák már 6-án fenn álltak! Vérző orrú munkás, akit hazaküldtek?! Elszíneződő fémpénzek, az ott dolgozók szeméből patakokban folyik a könny!!!
6. Az Őzse-völgyi víztározónál ugyanazon napon éjfélkor foszfinból 152-szeresét mértek a megengedett értéknek!
7. Senki nem nyilatkozik arról, hogy az eltelt egy hónapban milyen adatokat mérnek, ha mérnek egyáltalán!
8. Senki nem tudja, hogy azóta mi a helyzet!
9. A mai nap folyamán írásbeli kérdést nyújtok be az illetékes minisztereknek (Pintér-Gulyás) továbbá, közadatkérelemmel fordulok a vizsgálatokat végző szervezetekhez. Tisztán szeretném látni, ki a felelős a nem először előforduló esetért!

Mi történik valójában a Mátrai Erőmű környezetében? Lajos Korózs országgyűlés Képviseló jelentkezik Visonta, Halmajugra határából***Folyamatosan hazudnak a Visontai Erőmű ügyében!Nézzük a tényeket:1. Százszor nagyobb volt a megengedhető legmagasabb határértéknél a foszfin – PH3 (foszfor-hidrogén) tartalom!2. Ezen felül az egészségügyi határértéket messze meghaladó mértékű kénhidrogént és nitrogén-monoxidot is kimutattak az erőmű területén!3. November 9-én védőfelszerelésekben kiszellőztetnek és minden ok.4. Kiszellőztetés után a katasztrófavédelem által mért adatok szerint november 11-én a déli órákban foszfin (PH3) kapcsán a határérték 136-szorosát mérték a szivattyúházában. Ez hogy a fenében lehet?5. A problémák már 6-án fenn álltak! Vérző orrú munkás, akit hazaküldtek?! Elszíneződő fémpénzek, az ott dolgozók szeméből patakokban folyik a könny!!!6. Az Őzse-völgyi víztározónál ugyanazon napon éjfélkor foszfinból 152-szeresét mértek a megengedett értéknek!7. Senki nem nyilatkozik arról, hogy az eltelt egy hónapban milyen adatokat mérnek, ha mérnek egyáltalán!8. Senki nem tudja, hogy azóta mi a helyzet!9. A mai nap folyamán írásbeli kérdést nyújtok be az illetékes minisztereknek (Pintér-Gulyás) továbbá, közadatkérelemmel fordulok a vizsgálatokat végző szervezetekhez. Tisztán szeretném látni, ki a felelős a nem először előforduló esetért!

Gepostet von MSZP am Dienstag, 17. Dezember 2019