Korózs Lajos érdekes dolgokról számolt be…

Korózs Lajos MSZP-s alelnök és a Népjóléti bizottság elnöke durván beleállt a kormányba – Nah, erre mondj valamit Viktor.

VIP ellátás mi? – tette fel a kérdést az alelnök.

Orbánnak és a bandájának nem ártana megszívlelni Korózs Lajos szavait…
Az ajkai kórházban extra pénzért kiközvetített nővérekkel, más osztályokról elvont és a nyugdíjból visszarángatott szakemberekkel próbálják meg orvosolni a létszámhiányt. Betegellátási válság van, de az Orbán-kormány továbbra sem szólal meg és nem hajlandó tenni a probléma megoldásáért.

A nagy hallgatás közepette a miniszterelnök annyit legalább elárulhatna, hogy a saját, a miniszterei és az államtitkárai ellátása megfelelően biztosítva van-e a VIP rendeléseken?
Amíg a magyarokra végeláthatatlan várólisták és hosszú sorok várnak az orvos- és nővérhiánnyal küzdő omladozó kórházakban, addig azoknak sem járhat több, akik felelősek a kialakult helyzetért.

Meg kell szüntetni a miniszterek és az államtitkárok VIP ellátását, azért, hogy ők is megtapasztalják azt, amit az emberek nap, mint nap.

Elég volt az urizálásból és a rongyrázásból!

 

 

olkt.hu/Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

Deutsch Tamás ossza az észt Szabó Tünde vetkőzésügyi államtitkár védelmében!

Rubóczki Tamás

Magyarországon nincs jogállam!

O.L.K.T.

Elképesztő agresszívitás a Fidesztől – vascsővel támadták meg az MSZP-PM aktivistáit!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!