Korózs Lajos: A Fidesz féle Országgyűlés ma inkább a hitleri hatalomátvétel Reichstagjára hasonlít!

Hétfőn a Munka törvénykönyvének a módosítása körül kitört a botrány, Kövér László és az igazságügyi bizottság megakadályozta, hogy önálló szavazást tartsanak a 2925 ellenzéki módosító indítványról, amire az ellenzéki képviselők kivonultak, az ülésteremnél pedig felsorakoztatták az az Országgyűlési Őrséget.

Utóbbit az MSZP-s politikus a Facebookon először úgy kommentálta – hívja fel a figyelmet a 24.hu –, hogy ő türelmes ember, de ha egy „fasiszta bábu” is hozzányúl, akkor nem áll jót magáért. A fasiszta szót később kihúzta a bejegyzésből, egy posztban pedig azt írta:

„Az Országgyűlés ma jobban hasonlít a hitleri hatalomátvétel Reichstagjára, mint a fiatalon eltiport Magyar Köztársaság első parlamentjére, amiben még Orbánék is liberális báránybőrben tetszelegtek.”

 

Kövér László felsorakoztatta a “köztársasági” őrezred embereit! Erőszakkal akarják kititlani az ellenzéket. Az…

Posted by Korózs Lajos on Monday, 10 December 2018

 

olkt.hu/Facebook/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Je Suis Czeglédi Csaba!

O.L.K.T.

“Orbán megakadályozná a választást!”

O.L.K.T.

Több tízezer forintot vesz ki a családok zsebéből a kormány

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!