Korózs Lajos: A Fidesz akkora válságot generált a kórházakban, hogy azok most bezárnak!

A szocialisták szerint a kórházak bezárásával nem lehet megoldani semmit, csak tovább mélyül a válság, mert már most is több százezren nem jutnak ellátáshoz a saját településükön.

Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság szocialista elnöke közleményben reagált a hírekre, amelyek szerint

„az Orbán-kormány úgy akarja megoldani a hatalmas orvoshiányt, hogy egyszerűen bezár néhány kiválasztott kórházat, mert a Fidesz beteg logikája szerint kevesebb helyre kevés orvos is elegendő”.

A politikus szerint ez nem megoldás, csak tovább mélyíti a válságot, miközben „nyomát sem lehet látni az alapellátás megerősítésének és a népegészségügyi program következetes végrehajtásának”.

Korózs a megoldást az egészségügy költségvetésének növelésében, az orvosok és a nővéreknek erkölcsi és anyagi elismerésében látja.

Kapcsolódó cikkek

2027 -ben újra vizes vébét rendez Magyarország

O.L.K.T.

Drámai pillanatok a bíróságon: ez az ítélet a hajléktalan nő ellen, aki még a Belügyminisztériumban is dolgozott

O.L.K.T.

Ki kellett menteni a TEK-es búvárt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!