A kormányinfóról kivezetett Guardianos újságíró most visszavágott – szétcincálta Orbánt!

Juszt László újságíró vette észre, hogy a 109-ik Kormányinfóról kivezetett újságíró írt a Guardian című lapban. Elég kemény cikket! Ennek az intermezzónak minden bizonnyal kemény visszhangja lesz a nemzetközi sajtóban. Egy demokráciának mondott országban ez nem eshet meg. A kemény visszhang kezdete itt van… Juszt László megjegyezte, hogy érdemes utánaolvasni annak, hogy Kovács Zoltán kormányszófosó és médialakáj miért fosott annyira Daniel Nolantól, aki szabadúszó újságíró, s így több nagy nyugati lapnak, illetve tv-nek is dolgozik. A Guardian-ben jelent meg egy írása ( https://www.theguardian.com/…/viktor-orban-hungary-prime-mi…), amely ízekre szedi Orbánt. Aki egyebek közt ezt mondja:

“A nagyapám azt mondta nekem – folytatta Orbán -, amikor jó játékot látsz, hallod a zenét – ha nem hallod a zenét, ez nem jó játék. … a németek hiába nyernek, soha nem fogjuk mondani, hogy ez a jó futball, mert amit hallunk, nem zene, hanem robotikus technikai zaj.”

Szegény németek! Ezzel a szar “ipari zajjal” folyton világbajnokok. Bezzeg mi! Gyönyörűen muzsikálunk. És erre a zenére szórja el a miniszterelnökötök a milliárdjainkat…

The Guardian

 

(Juszt László)

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc anyja milliárdos vállalkozó? – így hazudik a fideszes szennymédia!

O.L.K.T.

Nem lesz itt országos sztrájk soha!

H Miklós

Demokratikus Koalíció: Követeljük a MÁV vezérigazgatójának a lemondását!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!