Kordás László: 5 napja van Orbán Viktornak!

A szakszervezetek levélben fordultak Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a dokumentumban a munka törvénykönyve módosításának visszavonását, a sztrájktörvény módosítását, valamint tisztességes béreket és rugalmas nyugdíjrendszert követelnek.

A levelet Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke adta át kedden Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében a minisztérium egyik munkatársának.

Kordás László, a MaSzSz elnöke az átadást követően tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kormánynak 5 napja van arra, hogy tárgyalódelegációt állítson fel a szakszervezeti követelések meghallgatása érdekében. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szakszervezetek megkezdik az országos sztrájk és blokádok szervezését.

Ezzel párhuzamosan azonban a január 19-re meghirdetett országos sztrájk, blokád és demonstráció további szervezése is folytatódik – tette hozzá.

 

 

 

olkt.hu/MTI

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Demonstrációt szerveznek Erdogan budapesti látogatására

O.L.K.T.

Nem nagyon volt ura a helyzetnek Marsi Anikó a Tényekben

O.L.K.T.

BANDITA kiváló írása:Mi az a Soros terv? És miért titkos?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!