Komplett hülyét csinált a DK a fideszes riporterből.

A Fidesz agitációs osztályának “riporterei” rendszeresen megjelennek az ellenzéki sajtótájékoztatókon, hogy a kormány agymosó propagandájával bombázzák a sajtótájékoztatókból készült híradások nézőit.

Az elmúlt időszakban a Fidesz legfőbb törekvése, hogy szétverje az ellenzéki együttműködést, hiszen Orbán elemi érdeke az önkormányzati választáson is a gyenge, szétaprózott ellenzék. Pontosan tudják, hogy egyetlen dolog veszélyes a hatalmukra: a teljes összefogás.

Hogy rombolják az együttműködés lehetőségét, most éppen a Jobbik és Sneider Tamás ellen indítottak szisztematikus lejáratókampányt.

A DK-s Oláh Lajos teljesen más ügyben tartott sajtótájékoztatóját is jobbikozással akarták meghekkelni a Fidesz kirendelt csicskái.

Az ellenzéki politikus egy ideig illedelmesen tűrte az orbánista riporterek debil, propagandisztikus kérdéseit, majd az alábbi videóban 1:58-nál Oláh Lajosnál egyszerűen elszakad a cérna és csodálatos okításba kezd.

Nem lőjük le a poént, érdemes végignézni:


Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/01/31/komplett-hulyet-csinalt-a-provokalo-fideszes-riporterbol-a-dk-politikusa-video

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Kitálalt a Felcsútról kirúgott edző – mégiscsak hazudott Orbán!

Rubóczki Tamás

‘Dajcsdrogostomi’ újra az Olimpiáról álmodozik.

H Miklós

A kormány a magyar fiatalok legnagyobb ellensége!

O.L.K.T.

Hozzászólok