Kommentár nélkül: Bogdán László Cserdi polgármestere

Bogdán László Az Év Civil Polgármestere”Díja Cserdi.

A díj értékét külön emeli, hogy azt Beer Miklós nyugalmazott püspök adja át.
Többek között ott volt Gyurcsány Ferenc, Galkó Balázs,Molnár Piroska A Láthatatlan Magyarország facebook csoport kezdeményezte, hogy Bogdán László legyen az év polgármestere. A közösségi oldal ezért létrehozta az „Év Civil Polgármestere” elismerés díjat. Ezt minden évben a Helyi Önkormányzatok Napja alkalmából az a polgármester kapja meg, aki az civilek véleménye szerint a legtöbbet tette a leghátrányosabb helyzetben, a társadalom peremén élők érdekében
De több ezren voltak azok is, akik a közösségi oldalra feltett poszthoz írták meg véleményüket. Így becslésünk szerint mintegy tízezren nyilvánították ki álláspontjukat. A szavazás egyértelmű eredményt hozott. A voksolók 98 százaléka egyetértett a kezdeményezéssel.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ünneprontó, de a realitás talaján álló…

O.L.K.T.

Orbán testőrsége….avagy hová lett a többi kilenc utas? Mire jó a néphülyítés?

O.L.K.T.

Újabb három párt indítványozta a Fidesz kizárását a Néppártból.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!