Komjáthi Imrét beidézték

Csütörtökön reggel mehet a rendőrségre az MSZP alelnöke, az Edelényi Rendőrkapitányság nyomoz ellene gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

A szocialista politikus úgy tájékoztatta lapunkat, hogy a bánrévei határátkelőnél végrehajtott polgári engedetlenségi akció miatt kapta az idézést. Mint mondta, ennek minden következményét tudatosan vállalta, mert nem hajlandó félni.

Mint ismeretes, a magyar-szlovák határnál Komjáthi szervezésében a pártok, a szakszervezetek és a civil szervezetek képviselői félpályás útlezárással lassították a forgalmat, így tiltakozva a rabszolgatörvény ellen.

A polgári engedetlenség olyan tevékenység, amelynek során valaki azért követ el törvénysértést, hogy igazságtalan, méltánytalan, alapjogsértő szabályozásra vagy hatósági gyakorlatra hívja fel a figyelmet.

 

Kapcsolódó cikkek

LMP: Azonnali hatállyal mondjon le Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Kun-Szabó István a Honvédkórház parancsnoka!

Rubóczki Tamás

FIDESZRE SZAVAZÓ! AZ EU VÁLASZTÁS ELŐTT EZT TUDNOD KELL!!! ERRE A SZÉLSŐJOBBOLDALI, FASISZTA BANDÁRA AKARSZ SZAVAZNI?

O.L.K.T.

„Paks II. arról szól, hogy mennyi pénzt fognak ellopni az ezermilliárdokból”!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!