Komjáthi Imre belerongyolt a fideszes propagandatévébe!

0

Komjáthi Imrének, az MSZP alelnökének nagyon elege lehet már a kormánypárti médiából, mert a legutóbbi affér után, csütörtöki sajtótájékoztatóján ismét barátságtalan választ adott egy kérdésre. Konkrétan azt mondta, szívesen segít megalapítani a hazugsággyári szakszervezetet, de egyébként nincs dolga a Hír TV-vel.

„Az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy ha a Hír TV kérdez, akkor mindegy, hogy én Németh Szilárd kedvenc pacalpörkölt-receptjeiről beszélek, vagy a bojtos úszós halak nemi életéről, a HírTV akkor is azt fogja kihozni, hogy egyébként ’Soros’ és ’migránspárti’. Úgyhogy köszönöm szépen a lehetőséget, de nem kívánok Önöknek muníciót adni. Egyébként, ha azt tervezi a Hír TV, hogy egyszer majd hazugsággyári szakszervezetet alakít, akkor abban szívesen segítek”

– mondta a Hír TV riporterének a politikus.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!