Komjáthi Imre: „A diktatúra falában a félelem a habarcs!” – Nem leszünk rabszolgák!

Jó pár tucat ember és körülbelül 10-15 autó tartott ma félpályás útlezárást Berettyóújfaluban is, amelyet a helyi Demokratikus Koalíció, MSZP és Jobbik képviselői együtt tartottak.

A lezáráson felszólalt Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke is, aki megköszönte az összegyűlteknek, hogy a hideg ellenére is ennyien kijöttek, és ezzel megüzenték, hogy nem félnek. Arról beszélt, hogy Orbán rendszerében nem szabad félni,

„mert ha félünk, akkor egyszer arra ébredünk, hogy egy ember sem maradt aki egy darab fát adjon a fázónak, vagy egy darab kenyeret az éhezőnek. […] az tesz minket emberré, hogy ki tudunk állni egymásért!”

Azt is hozzátette, hogy „a kormány kilóra eladta a magyar melósokat a nagytőkének” a rabszolgatörvénnyel és a kafetéria megvonásával. Nem becsülik sem a munkásembert, sem családokat.

További kitartásra is biztatta a tiltakozókat, kiemelve:

„Magyarország mi vagyunk, nem oligarchák, nem az országbárók, hanem mi, a dolgozó emberek, akik ezt az országot működtetjük, mozgatjuk és szolgáljuk.”

Szerinte pedig mostanra a nép és az ellenzék is „egységes” és így is fognak kiállni a kormány ellen.

Kapcsolódó cikkek

Szíjjártó okoskodása miatt ismét keményen kiosztotta Orbánékat az ENSZ!

Rubóczki Tamás

Kitüntették Soros Györgyöt a bátorságáért, a pénzdíjat azonnal továbbadta másnak

O.L.K.T.

Magyar György érdekes kijelentései Borkai Zsoltról

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!