Költségvetési Bizottság elnöke: Gyáva és alattomos a Fidesz az egészségügy fejlesztésének érdekében!

Az imént megosztott levélből már kiderült, hogy a Költségvetési Bizottság sajnos ismételten határozatképtelen volt a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt. Ez nem az első és tartok tőle, hogy nem is az utolsó alkalom volt. Pedig nem kevésbé fontos témát szerettünk volna megvitatni, mint az Egészséges Budapest program keretében, az egészségügyre elkülönítendő 10 milliárd forint sorsát – írta Varju László a Költségvetési Bizottság DK-s elnöke.

Az imént megosztott levélből már kiderült, hogy a Költségvetési Bizottság sajnos ismételten határozatképtelen volt a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt. Ez nem az első és tartok tőle, hogy nem is az utolsó alkalom volt. Pedig nem kevésbé fontos témát szerettünk volna megvitatni, mint az Egészséges Budapest program keretében, az egészségügyre elkülönítendő 10 milliárd forint sorsát.#varjulaszlo #hajdulaszlo #boszanett #koltsegvetesibizottsag 🇭🇺🇪🇺

Gepostet von VARJU László Újpest-Angyalföld am Montag, 9. Dezember 2019

Nem igaz, hogy az ellenzék nem kívánja fejleszteni az egészségügyet. Egy konstruktív javaslat vitájára nem jöttek el a kormánypárti képviselőtársak a bizottsági ülésre. (Ez egy másik, gyakorta hangoztatott vád az ellenzéki képviselőkkel szemben, miszerint nem járunk be a munkahelyünkre. Meg lehet nézni, kik járnak el így…) – mondta el Bősz Anett (DK) Költségvetési Bizottság alelnöke.

Nem igaz, hogy az ellenzék nem kívánja fejleszteni az egészségügyet. Egy konstruktív javaslat vitájára nem jöttek el a kormánypárti képviselőtársak a bizottsági ülésre. (Ez egy másik, gyakorta hangoztatott vád az ellenzéki képviselőkkel szemben, miszerint nem járunk be a munkahelyünkre. Meg lehet nézni, kik járnak el így…)

Gepostet von Bősz Anett am Montag, 9. Dezember 2019

Kapcsolódó cikkek

Lovagkeresztes Bayer: A Qrva anyátokat!

O.L.K.T.

Ujhelyi István: Orbán a szabályokat megszegve felajánlotta a magyar uniós biztos segítségét Azerbajdzsánnak és Törökországnak

O.L.K.T.

Újra diktátorok között Orbán!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!