Kocsis Máté a parlamenti bizottsági helyek elvételével fenyegeti Gyurcsány Ferencet!

A Fidesz frakcióvezetője azon kapta fel a politikai vizet, hogy a Demokratikus Koalíció EP-képviselői nem támogattak fideszes politikusokat a brüsszeli “posztfogásban”.

Nehezen tud majd érvelni a Fidesz-frakció vezetőjeként Kocsis Máté azokkal a képviselői javaslatokkal szemben, hogy „bevándorláspárti” politikus ne tölthessen be parlamenti pozíciót.

Ezt írta Kocsis Molnár Csabának a DK EP-képviselőjének küldött levelében, miután kiderült: az EP szociáldemokrata frakciója nem szavazza meg a Fidesz jelöltjeit az EP szakbizottsági tisztségeire.

Kocsis megjegyezte, a DK

„veszélyes vizekre evezett”, mert ha elfogadottá válik, hogy politikai nézetkülönbségek miatt a frakciók nem támogatják egymás jelöltjeit a mandátumok arányában megszerzett tisztségekre, akkor „a magyar Országgyűlésben is döntési helyzetbe kerülhetünk.”

Ha Kocsis beváltja a fenyegetést, akkor Varju László nem lenne a költségvetési bizottság elnöke, Vadai Ágnes nem alelnökölné a honvédelmi és rendészeti bizottságot, Oláh Lajos pedig az európai ügyek bizottságát.

Kapcsolódó cikkek

VIDEO!…A skizofrénia veszélyes-e az országra? Alkalmas-e egy nagyon beteg ember az ország vezetésére?

O.L.K.T.

Lopásgyanú: A takarékfiókok bezárása miatt fordultak a fideszes politikushoz a fideszes polgármesterek!

Rubóczki Tamás

Ordítasz?! – Közel 200 ember fagyott halálra Magyarországon, de stadion az kell!

Rubóczki Tamás