Kitört a botrány Pécsen, az önkormányzati választások miatt – a Fidesz ismét lapít!

Közvélemény-kutatásnak álcázott lejárató kérdésekkel hívogatják a fideszesek a pécsieket, ami egy rövid idő után egészen furcsa fordulatot vesz. Az ellenzék jelöltjével kapcsolatban többek között az iránt érdeklődnek, hogy

„akkor is szavazna-e Péterffy Attilára, ha kiderülne, hogy családon belüli erőszakot követett el?”

Az Amygdala nevezetű cég nevében telefonálnak egy közéleti témákról szóló közvélemény-kutatásra hivatkozva, természetesen a telefonszámot a készülékek nem jelzik ki. Életkort, végzettséget, irányítószámot is kérnek. (Az Amygdala néven egyébként a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. szokott bejelentkezni, róluk korábban az Átlátszó és a Magyar Narancs is azt írta, hogy főképp a Fidesznek kedves témákban kérdezősködnek.)

Péterffy Attila a Népszavának azt mondta:

még ma megteszi a rendőrségi feljelentést rágalmazás miatt.

Továbbá csütörtökön közzé tesz egy felhívást, amelyben 100 ezer forintot ajánl fel annak, aki ezeket az álkérdéseket rögzíti és elküldi neki, amit bizonyítékként szeretne felhasználni.

Péterffy a Népszavának azt mondta, hogy számított arra, hogy a Fidesz bevet kreatív eszközöket is a lejáratására, de, hogy ennyire “lemennek kutyába”, azon megdöbbent.

Péterffy kampányszlogen amúgy a:

Pécsiek! Megbuktatjátok Pávát?

szlogen lenne.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Bencsik Elvtárs! Mekkora egy féreg vagy!

O.L.K.T.

Tarlós: a 65 felettiek 8 milliárdos veszteséget okoznak a fővárosnak

O.L.K.T.

Össze-vissza hazudozik az ellenzék, hogy miért szavazták meg a képviselői fizetésemelést – az OLKT szerint azért, mert megélhetési politikusok egy fideszes bábszínházban!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!