Kitörhet a harmadik világháború a milliárdosok szerint

0

Kevesek által ismert Jack Ma,az Alibaba milliárdos alapítója, a világ huszonnegyedik leggazdagabb embere attól tart, hogy a jelenleg is zajló technológiai forradalom lehet majd a harmadik világháborút kirobbantó tényező. 

Nézeteit osztja Elon Musk a Tesla alapítója, aki szintén hangot adott már aggodalmának, miszerint a kormányok között egyre élesedhet a technológiai verseny a mesterséges intelligencia fejlődésével, ezt a rivalizálást pedig egy világháború kirobbanásának legvalószínűbb potenciális okának tekinti.

Jack Ma szerint az első világháború az első technológiai forradalom következménye volt. A második világháborút a második technológiai forradalom idézte elő. Jelenleg a harmadik technológiai forradalom korszakában élünk.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!